Hæklet Taske Med Læderhank

Del

Hæklet Taske Med Læderhank

Jeg har længe haft en ide til en ny taske, men har ikke rigtig kunne finde de rigtige hanke, så det er aldrig kommet videre end til tanken. Men nu har jeg endelig fundet de hanke jeg syntes passer til, og faktisk flere forskellige så jeg har slet ikke kunne vælge. Smil…

Tasken er hæklet i et flot og tidsløst mønster i Mayflower Ribbon, som er båndgarn. Du kan se det HER og alle de skønne farver. Mayflower har netop udgivet 10 nye virkelig skønne farver Ribbon, og har nu hele 26 forskellige farver at vælge i mellem.

Til denne har jeg valgt farven Laks som du finder HER.
Er vild med farven, og syntes den er blevet rigtig sommer agtigt.

Der er brugt i alt 650g, så knap 3 nøgler.

Det færdige mål er  Ca. 40 cm bred og 29 cm høj.

Jeg har valgt Knitpro læderhank i Beige med krog og d-ringe til montering. Den kan du finde HER

Opskriften og vejledning til tasken finder du HER

Jeg kunne som tidligere nævnt slet ikke vælge hvilken hank jeg skulle have på min taske, så i stedet for at vælge en så har jeg hæket flere tasker…smil…

Jeg har hæklet en mere som er mere farve neutral og passer til en hver lejlighed.  Den er hæklet Ribbon Lysgrå som du finder HERTil den har jeg valgt en lang flettet hank fra Hoooked. Se den HER Den findes i flere farver, og i en kortere model også. Du kan se en samlet oversigt over alle hankene  HER 

Jeg er virkelig glad for resultatet, og glæder mig til at få taget dem i brug.

Vi skal på camping her i ferien, og jeg manglede faktisk en taske til lidt garn, hæklenåle og div. tilbehør, så der måtte laves en mere.. Denne er hæklet i Ribbon Koksgrå, som du finder HER og til denne har jeg valgt en sort fast læderhank fra Knitpro som du finder HER

Den er helt perfekt i størrelsen og hankene syntes jeg passer perfekt til min nye garntaske… Det er bestemt ikke den sidste taske der er hoppet af nålen her, og der skal helt sikkert laves nogen i andre farver og med en af de andre hanke.

 

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.

 

 

22 Comments

Leave a Reply