Hæklet Tehætte & Kaffebrik

Del

Hæklet Tehætte & Kaffebrik

Vejret har været blæsende, vådt og bare rigtig koldt de sidste dage… Og jeg har faktisk nydt… SMil.. Det indbyder jo til hæklehygge indedøre, under tæppet i sofaen med gang i brændeovnen og varm te på kanden.

Min nye tekande manglede en god varm tehætte, og syntes ikke rigtig det jeg har kunne finde en som bare lige var sagen, så nu har jeg forsøgt mig med en filtet udgave, og jeg er blevet ret glad for det enkelte og tidsløse resultat.

Den er hæklet i Drops Eskimo som er 100 % Uld, og helt perfekt til filtning. Jeg har brugt Mellemgrå som du finder HER

Der er brugt ca. 215g i alt. Det færdige mål er ca.  33×24 cm. Den er dejlig tyk og holder tekanden varm meget længe. Som en lille detalje har jeg sat et lille stykke læderrem på kanten forneden, og det gav lige det sidste! Opskrift og vejledning til filtning af tehætten kan du finde HER 

Det er også blevet hæklet nogle lækre kaffebrikker i samme stil og jeg er helt vild med dem. De er enkelte, dekorative på en ganske fin måde, også er det et meget hurtigt projekt, og helt perfekt til eks. værtindegaver i en flot indpakning mm.

De er også hæklet i Eskimo garnet, og pyntet med en lille læderrem. De måler ca. 11×10 cm og der går ca. 18g garn til pr stk.

Opskrift og vejledning på kaffebrikkerne finder du HER

Se også de filtede bordskånere HER

 

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.

4 Comments

Leave a Reply