Del

Hej!

Jeg hedder Tine. Jeg er 32 år. Jeg er Mor og kæreste, med alt hvad det indebære af livsglæde, kærlighed, hverdagens pligter og udfordringer. Som i mange andre familier med job, hus og børn (Her er der 3 drenge på 12,11 og 9år) er der fuld knald på hverdagen, og et pusterum kan være nødvendigt.
Jeg har udover at være Mor og kæreste, Aspergers syndrom og ADD. Det er til tider en udfordring i sig selv, men når alt bliver for meget eller stressende så er mit univers i garn og masker mit pusterum. Jeg fandt ud af at hækling kan være meget afhængighedsskabende, men også utrolig afstressende, og beroligende. Det kan føles som en form for terapi, at sidde med hæklenål og garn, og glemme alt om tid og sted. For mig har hækling fået en stor betydning i mit liv og min hverdag. Jeg finder ro, og en følelse af befrielse når jeg hækler. Tankerne er kun fokuseret på det projekt man er i gang med, og intet andet.

Jeg begyndte at hækle i 2011 år, hvor jeg besluttede, at jeg ville hækle nogle servietringe til vores julebord. Jeg søgte hjælp på Google, og Youtube, og der gik ikke længe før jeg havde lavet dem. Men her stoppede det ikke. Vores julebord skulle da også pyntes med små hjerter og nissehuer. Da vores julebord ikke rigtig kunne bære mere hæklet pynt, var min mission fuldført. Men efter at være trådt ind i hækle verdenen, var jeg blevet bidt af det, og kunne slet ikke slippe det igen. Jeg var fascineret af hvad man kunne fremstille med en hæklenål og garn, og det at man kan forme og designe med så mange forskellige teknikker og masker. Der er uendelige muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Hækling har virkelig forandret mit liv og min hverdag på så mange punkter.

I 2014 blev jeg kontakte af LOF Syd, som gerne ville have oprettet et kursus med Hækling for begyndere. Trods nervøsitet og usikkerhed besluttede jeg at sige ja til at undervise. En beslutning jeg bestemt ikke fortryder.

Jeg har afsluttet 2 begynder hold og 1 hold for let øvet. Det har været helt fantastisk ! Jeg elsker at kunne dele min viden og kreationer med andre, og selv at blive inspireret, og udfordret.

I 2015 oprettede jeg Tante Tråd, og hvor jeg helt forsigtigt og en smule usikkert delte det første indlæg. Et indlæg der blev de første skidt i min liv som Tante Tråd.

Det har været en helt igennem fantastisk rejse. Fra at være en lille ide om at dele min fascination af det store hækle univers, til i dag at være en side fuld af opskrifter, guides, maskeforklaringer, inspiration og ikke mindst en del af mig.

Det er helt utroligt og ganske ubeskriveligt at sidde her og tænke tilbage på hvordan det hele startede og hvor meget Tante Tråd i dag betyder i mit liv og min hverdag.

En af de bedste ting ved at være Tante Tråd, er alle de fantastiske følgere og bruger der dagligt kigger forbi, og alle de søde ord og den altid gode respons på alle de nye indlæg og guide. Det er simpelthen fantastiske og i er guld værd.

Men som noget nyt vil i fra Marts 2017 ikke kun finde Tante Tråds opskrifter og designs her på siden, men også hos Hobbii – Danmarks dejligste garnbutik.

Jeg er nemlig blevet Tante Tråd på fuldtid, og det betyder at jeg nu har endnu mere tid og flere muligheder for at designe en masse lækre hækleopskrifter, lave guides, og dele inspiration.

Hobbii.dk har et nyt univers på vej – Hobbii Design. Her vil i kunne finde Hobbii´s egen samlinger af opskrifter, og inspiration. På sigt vil det ikke kun være hækling men også strik.

Jeg håber i vil følge med der også… <3

KH Tine – Tante Tråd